In verband met toegenomen drukte vragen wij u rekening te houden met langere verwerkingstijden van uw bestelling, retour en/of antwoord op uw vragen.
Onze excuses voor dit ongemak en bedankt voor uw begrip.
×
Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden (indien voorradig) dezelfde dag verzonden vanuit ons eigen magazijn!Gratis verzending, 90 dagen gratis retour!Niet gheel tevreden met uw product? Binnen 90 dagen kunt u deze, zonder opgaaf van reden, kosteloos aan ons retourneren. Wij doen niet moeilijk en enkel een tevreden klant telt.
Slim, comfortabel & veilig wonen
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

Disclaimer

Algemeen

De inhoud van deze site (https://www.betaalbare-domotica.nl/) alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Betaalbare Domotica op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.


Betaalbare Domotica kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Betaalbare Domotica is dan ook niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

 

Disclaimer

Deze website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Betaalbare Domotica. Het is niet toegestaan om de site of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Betaalbare Domotica. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

 

De informatie op https://www.betaalbare-domotica.nl/ wordt door ons met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Betaalbare Domotica behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

 

Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Betaalbare Domotica sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met deze website.