In verband met toegenomen drukte vragen wij u rekening te houden met langere verwerkingstijden van uw bestelling, retour en/of antwoord op uw vragen.
Onze excuses voor dit ongemak en bedankt voor uw begrip.
×
Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden (indien voorradig) dezelfde dag verzonden vanuit ons eigen magazijn!Gratis verzending, 90 dagen gratis retour!Niet gheel tevreden met uw product? Binnen 90 dagen kunt u deze, zonder opgaaf van reden, kosteloos aan ons retourneren. Wij doen niet moeilijk en enkel een tevreden klant telt.
Slim, comfortabel & veilig wonen
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

FIBARO Extended Care

3 Jaar Garantie en Support!

Verleng uw garantie
3 Jaar garantie op uw FIBARO apparaten
Garantie Bepalingen
Welke producten komen in aanmerking?

Verleng uw garantie

FIBARO Benelux geeft als importeur van FIBARO in de Benelux – uitsluitend op de door het geautoriseerde dealerkanaal geleverde producten – 3 jaar lokale garantie en support.

Wanneer u deze apparaten binnen 4 weken na aanschaf registreert, krijgt u bovenop de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, 1 jaar extra garantie. Deze aanvullende garantie wordt uitsluitend rechtstreeks verleend en afgehandeld door de importeur, FIBARO Benelux.

Een lokale garantieafwikkeling wordt uitsluitend geboden op door FIBARO Benelux geïmporteerde en het geautoriseerde dealerkanaal geleverde producten. Bij aanschaf van producten bij een niet geautoriseerd verkooppunt of verkoper buiten de Benelux, dient u zich te wenden tot de leverancier of fabrikant. Neem bij twijfel, voor aanschaf, contact op met FIBARO Benelux.

Op registraties na de periode van 4 weken of aanschaf bij een niet geautoriseerd verkooppunt kunnen geen rechten worden ontleend.

3 jaar garantie op uw FIBARO apparaten

Ik wil mijn apparaten registreren voor extra garantie, hoe doe ik dat?

  • Ga naar de pagina onder het stappenplan en vul uw gegevens in. Zorg dat uw gegevens correct zijn ingevuld zodat dit geen verwarring veroorzaakt bij een garantie afhandeling.
  • Na het invullen en verzenden van uw registratie, ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mail adres om uw inzending te bevestigen.
  • Ons team zal aan de hand van uw inzending uw registratie in behandeling nemen. Dit neemt maximaal 15 werkdagen in beslag.

Om uw Fibaro product(en) direct te registreren kunt u de volgende link volgen: Product Registreren (let op: deze link verwijst u door naar Fibaro Benelux).

Garantie Bepalingen

Voor alle in Nederland, België of Luxemburg gekochte en door FIBARO Benelux gedistribueerde producten, verleent FIBARO Benelux een additionele garantie verlenging. Hiermee verlengt u de garantie van 2 jaar naar in totaal 3 jaar. Om aanspraak te maken op de verlengde garantie, dient de koper woonachtig te zijn in Nederland, België of Luxemburg en het apparaat binnen 4 weken na aankoop te registreren via Verleng uw garantie (let op: deze link verwijst u door naar Fibaro Benelux).

Als bevestiging van de registratie ontvangt koper een garantiecertificaat. Deze ontvangt u via de mail. De koper dient ermee akkoord te gaan, dat zijn gegevens worden opgeslagen.

In geval van een garantie aanvraag dient het betreffende apparaat, samen met de originele nota (met productomschrijving en datum van aankoop) en het garantiecertificaat aan FIBARO Benelux te worden voorgelegd. De gegevens van beide formulieren dienen hetzelfde te zijn.

Kan ik verlengde garantie krijgen op alle FIBARO producten?

Er zijn marktpartijen die FIBARO apparaten vanuit het buitenland in Nederland, België en Luxemburg aanbieden. Op deze apparaten verleent FIBARO Benelux geen lokale garantie of garantie verlenging. Als uw artikel en serienummer niet in ons systeem voorkomt, is er zeer waarschijnlijk sprake van een apparaat waarop u geen lokale garantie van toepassing is. In geval van twijfel of uw verkooppunt in aanmerking komt voor onze service kunt u contact opnemen met FIBARO Benelux.

Garantie vervalt in volgende situaties:

  • Apparaten die door anderen dan door FIBARO Benelux aangewezen deskundigen zijn gedemonteerd of gewijzigd.
  • De gevolgen van onoordeelkundig of verkeerd gebruik van de apparaten. Indien de instructies in de gebruiksaanwijzing niet zijn opgevolgd, er sprake is van slecht onderhoud, nalatigheid, of overbelasting van de apparaten.
  • Accessoires zoals batterijen en voedingen.